Un incendi calcina la cuina d’un restaurant de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les flames també van afectar la primera planta i a la resta del local, encara que amb menys intensitat.

Els Bombers van rebre dissabte a la nit, concretament a les 21:57 hores, un avís d’un incendi a l’interior d’un restaurant a L’Ametlla de Mar. El local està situat al Passeig Velàzquez del barri Sant Jordi d’Alfama.

Fins al lloc es va desplaçar 3 dotacions que, després d’un dur treball, van aconseguir extingir les flames. Tot i la ràpida actuació dels Bombers, les flames van calcinar completament la cuina del restaurant, d’uns 30 metres quadrats. A més, també es va estendre per part de la planta baixa del local i la primera planta, un total d’uns 200 metres quadrats.

Afortunadament, no es va lamentar cap ferit.

Comparteix