El Galetet acull aquest cap de setmana l’Open TGN avançat de patinatge artístic

Àngels Llaó Patinatge 2022
Comparteix

L’equipament esportiu calero tindrà activitat al llarg de tot el dissabte al matí i tarda i el diumenge fins al migdia.

El poliesportiu municipal Galetet, acollirà dissabte dia 11 i diumenge dia 12 l’Open TGN Formació de patinatge artístic per als nivells 8, 9 i 10 amb participació de dos representants del Club Patí l’Ametlla de Mar.

Es tracta del patinador Àlex Arbó, que competirà en la categoria júnior nivell 10 i la patinadora Hannah Pallarés en cadet nivell 9.

L’equipament esportiu calero tindrà activitat al llarg de tot el dissabte al matí i tarda i el diumenge fins al migdia. Hi participaran esportistes de tot Catalunya, especialment de la demarcació de Tarragona.

A la vegada, el club de patinatge calero també serà present a Amposta a l’Open TGN Promoció per als nivells 1, 2, 3 i 4.

Hi seran presents, Mia Llambrich en categoria prebenjamí Aida Girol, en benjamí i Clàudia Barrera en aleví, les tres en nivell 1, Enric Sancho en benjamí nivell 2 i en categoria cadet nivell 4, Maria Llaó i Noèlia Gallego. Nerea Bertomeu, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar veu a les patinadores preparades per afrontar les competicions.

Cal recordar que el passat 21 de gener el club va participar en l’Open TGN Formació pels nivells 5, 6 i 7 que es va disputar a Salou i on es van aconseguir dos podis, els d’Iris Aliau en nivell 5 i Anna Brull en nivell 6. El pròxim Open Formació tindrà lloc els dies 15 i 16 d’abril aquí a l’Ametlla de Mar.

Cal avançar també, que el pròxim dissabte dia 18 de març, el poliesportiu municipal Galetet acollirà la 1a Jornada Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb una àmplia participació calera.

Comparteix