El 1r equip de la Cala juga a Roquetes i el filial rep al Tivenys a casa

La Cala Gandesa 1r equip
Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 16.30 h al camp del Roquetenc. Els caleros, que venen de perdre amb el filial de la Rapitenca, volen mantenir-se en la lluita per la segona posició.

El camp del Roquetenc és sempre un camp molt complicat pels caleros, donat que al ser de gespa natural i no estar en molt bones condicions, els costa adaptar-se. Els de l’Ametlla de Mar viatgen amb les baixes entre d’altres de Moha i Erik Devadip. Tot i així, l’entrenador de l’equip, Xavi Subirats, pensa a sortir per la victòria.

Els caleros són 3rs amb 41 punts i els roquetencs 7ns amb 27. Per la seva part, el filial de la Cala juga a casa aquest dissabte a les 16 h davant del Tivenys. Els de l’Ametlla de Mar arriben amb la moral alta després de superar a domicili al Mora d’Ebre. Els caleros tenen una nova oportunitat de donar una alegria a l’afició, en aquesta ocasió davant d’un rival de la zona mitjana. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

El filial és 13è amb 15 punts i el Tivenys és 8è amb 31.

Comparteix