Tertúlia amb dones de la mar

Comparteix

Conversem amb dones que es dediquen al sector maritimopesquer en diferents àmbits; la formació, la secretaria i gestió d’una confraria de pescadors, la divulgació, la nàutica, el busseig o la capitania.

Anna Altadill, responsable de l’àrea no reglada de l’Escola Nauticopesquera, Isabel Betoret, secretària de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar, Eli Bonfill, copropietària de l’empresa de divulgació i serveis marins Plàncton i també dinamitzadora de l’associació Dones de la Mar i Miriam Sirisi, capitana del Port de Calafat.

Quina és la situació actual del sector? Quin és el paper de la dona i perquè ha estat tants anys invisibilitzada? Com es contribueix a un sector sostenible? Aquestes i més qüestions les comentem a la taula rodona.

Comparteix