Primera victòria de l’equip femení a la lliga de pàdel

Comparteix

L’equip B masculí que juga a la 4a Catalana va perdre per 2 a 1 a la Ràpita davant del Club Terres de l’Ebre C.

El passat cap de setmana es va produir la primera victòria de l’equip federat de pàdel femení del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar, que es va imposar a les pistes del Serramar B d’Alcanar per un contundent 0 a 3.

Les de l’Ametlla de Mar, amb un equip recent creat, van guanyar els tres partits de l’enfrontament. Àngels Martí i Elena Paun van guanyar 2/6 i 0/6, Mònica Llambich i Ariadna Gimeno van guanyar 3/6 i 2/6 i Laia Martí i Montse Bayarri es van apuntar la victòria per 0/6 i 1/6.

Aquesta primera victòria arriba a la 5a jornada i significarà un impuls moral per a l’equip a l’hora d’afrontar la resta de la temporada. Ariadna Gimeno és una de les integrants de l’equip femení.

Les caleres ocupen la 7a posició de la classificació amb 3 punts. Diumenge a les 11 rebran a les pistes del CEM la Cala al Club Esportiu Amposta.

L’equip A masculí que milita a la 3a Catalana descansava i l’equip B que juga a la 4a Catalana va perdre per 2 a 1 a la Ràpita davant del Club Terres de l’Ebre C, tot i que algunes partides van estar molt obertes. La parella Manuel Huamanchumo i Jordi Bardí es van imposar 3/6 i 1/6. Robert Ferreiro i Sergio Coll van perdre 6/1 i 6/0 i Joaquim Peña i Enric Vila van perdre en tres sets 6/7, 6/3 i 6/3.

L’equip B  segueix cuer a la classificació amb 2 punts i diumenge a les 11 juguen a les pistes del CEM la Cala davant del Club Esportiu Amposta.

L’equip A, per la seva part, juga diumenge a les 12 a les pistes del Pàdel Mora la Nova B.

Comparteix