La cuina calera farà volar la seva imaginació a la Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’

Comparteix

La creativitat és la principal característica de les 13 tapes que es podran provar des d’aquest divendres, al preu de 4 euros.

La Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ arriba amb força per conquistar tots els paladars del municipi. Del 10 al 19 de març, 13 establiments de restauració oferiran la seva millor elaboració culinària en la ruta de tapes on  ‘Tot s’hi val’.

Caneló de rostit casolà amb crema de ceps i tòfona, encenalls d’ibèric d’aglà sobre patata amb dues textures macerat amb rovell d’ou i ibèric o mini hamburguesa de botifarra d’arròs confitura de calçot i maionesa de galera són algunes de les tapes que es podran degustar, a partir d’aquest divendres.

La proposta, impulsada per l’Àrea Municipal de Turisme, va néixer de la demanda del sector de la restauració del municipi, davant la menor varietat d’ingredients en la resta de rutes i jornades, ja que aquesta els permet fer volar la seva imaginació sense limitacions i elaborar tot tipus de combinacions.

Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Cada tapa tindrà un cost de 3 euros i un 1 euro més pel quinto Heineken, que és el patrocinador de la ruta, és a dir un total de 4 euros per fer un petit tast de menjar amb beguda inclosa.

Com en la resta de propostes gastronòmiques, els que facin la ruta de tapes podran entrar en el sorteig de dos menús gastronòmics dobles per a les pròximes Jornades Gastronòmiques i deu viatges dobles al Tuna Tour. Per participar-hi, caldrà emplenar el tríptic amb els tampons de cinc establiments diferents, escollir quina tapa és la que més ha agradat i dipositar-lo al mateix establiment o a l’Oficina de Turisme.

Es poden consultar les tapes a www.visitametllademar.com

Comparteix