5 podis de la rítmica calera a l’intercomarcal de la Sénia

Tot i que les caleres no es van emportar cap victòria, sí que van assolir una segona posició i quatre tercers llocs.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va aconseguir pujar cinc vegades al podi en el transcurs de la 2a jornada de la Lliga Inter Comarcal de les Terres de l’Ebre celebrada dissabte passat dia 4 de març a la Sénia.

Tot i que les caleres no es van emportar cap victòria, si que van assolir una segona posició i quatre tercers llocs. Més enllà dels podis, la coordinadora de la secció, Tere Llambrich valora que totes les gimnastes van millorar les puntuacions dels seus exercicis.

Leyre Farnós va quedar 2a en categoria aleví nivell B i Mar Reverté es va classificar a la 3a posició.

En categoria benjamí nivell B, Carla Monforte va pujar al tercer lloc del podi. En aquesta mateixa categoria, Inés Calleja va quedar 7a, Aina Brull 8a i Rocio Repeto 9a.

A la categoria prebenjamí nivell B, Aina Llambrich va quedar 3a i el conjunt prebenjamí nivell B de l’AME de l’Ametlla de Mar també es va classificar 3r
Molt prop del podi es van quedar Berta Martí i Clàudia Solé amb una 4a i una 5a posició a la categoria infantil nivell B.

Per últim, Irene Escoda va quedar 5a a la categoria infantil nivell A i Marta Alcantara la 17 en categoria aleví nivell A.

El conjunt benjamí Arale també va participar diumenge dia 5 de març en un trofeu a Sitges.

La 3a fase de l’escolar tindrà lloc el 22 d’abril a Sant Jaume d’Enveja. Abans, però, la secció afrontarà competicions federades. El dia 25 de març viatjaran les gimnastes de nivell 2 i 3 a la Ràpita i el 26 les de nivell 4 a Vilablareig (Girona) a la 2a fase de la Copa Catalana individual, on també participaran el dia abans en un trofeu de club.