El Bàsquet l’Ametlla de Mar s’imposa al Mora d’Ebre 94 a 70

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar són líders amb 25 punts empatats amb l’Alcover, però amb un partit menys disputat.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va fer diumenge un pas més en el seu objectiu de quedar primer de la 1a fase de la lliga, després de derrotar amb claredat al Club Bàsquet Mora d’Ebre per 94 a 70.

Els de l’Ametlla de Mar, que van recuperar efectius per aquest partit, van saber imposar-se a uns morencs que van sortir molt fort i que es van apuntar el primer parcial 20 a 25, tot i que en el segon, els caleros van recuperar i superar les diferències, arribant al descans amb un marcador favorable de 46 a 40.

A la represa, els caleros van sortir decidits a sentenciar el partit i així ho van fer arribant a un màxim avantatge de 32 punts, tot i que en l’últim quart es van dedicar a controlar les diferències que al final van ser de 24 punts.

Els caleros van fonamentar el triomf en part a l’encert des de la línia de tres punts, convertint fins a 11 llançaments. Els caleros van fer un partit molt fluid en atac, ja que a més dels 26 punts de Pol Aguado com a màxim anotador, cal destacar els 21 punts de Domènec Duran i els 20 punts de Guillem Mayor.

Aitor Gavilán, és un dels integrants de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar són líders amb 25 punts empatats amb l’Alcover, però amb un partit menys disputat.

Diumenge 12 de març ells caleros recuperaran el partit ajornat a la pista del Reus Ploms a l’espera del decisiu partit que han de disputar el dimecres 29 de març a la pista de l’Alcover.

Comparteix