La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

La consellera va mantenir una reunió amb l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni.

La consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Natàlia Mas, ha visitat aquest dilluns l’Ametlla de Mar, aprofitant la presentació del projecte de pressupostos de la Generalitat al teixit institucional, econòmic i social de les Terres de l’Ebre, celebrada a Amposta.

La visita de la consellera ha consistit en la signatura del llibre d’honor i posteriorment, en una reunió amb l’alcalde Jordi Gaseni, per comentar els projectes impulsats a la població i alhora traslladar de primera mà, els nous comptes de Catalunya que beneficiaran els ciutadans del territori.

Mas explica que les inversions al territori augmenten un 36 % respecte a l’any passat i destaca inversions com l’ampliació de l’HTVC.

Per la seva banda, Gaseni apunta que la visita de la consellera permet donar a conèixer els projectes amb els quals està treballant el municipi, com l’ampliació del Centre d’Atenció Primària, la millora en eficiència energètica a l’Institut o les noves depuradores.

Després de la visita a l’Ametlla de Mar, la consellera es va traslladar a Tortosa, a la seu de Kronospan per conèixer l’empresa líder a nivell mundial en la fabricació de panells de fusta per al sector de la construcció i del moble.

Comparteix