S’incorpora una treballadora a l’àrea de Serveis Socials de l’Ametlla de Mar, a través de la línia Dones, Ucraïna i Trans

Comparteix

La jove de 19 anys és d’Ucraïna.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat onze treballadors a través del programa Treball i Formació, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal. A l’àrea de Serveis Socials de l’Ametlla de Mar s’ha incorporat una jove de 19 anys i d’Ucraïna, a jornada sencera.

Les contractacions s’han dut a terme a través de la línia Dones, Ucraïna i Trans, amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones. Pel que fa a les àrees que ocupen les persones contractades són la consergeria del Consell Comarcal, del Viver d’Empreses i d’EbreTerra i els serveis administratius de l’àrea de Serveis Socials, amb dedicació als municipis de l’Ametlla de Mar, Deltebre, Ampolla, Camarles l’Aldea i Roquetes. Cinta Panisello és treballadora social de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

D’altra banda, el passat mes de novembre el Consell Comarcal va contractar 10 joves d’entre 17 i 25 anys, tutelats o extutelats per l’administració de la Generalitat, durant un període de dotze mesos en el marc de la línia Joves del programa Treball i Formació. Aquests joves formen part de la brigada del Consell i realitzen tasques de conservació i millora del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan i de la Via Verda del Carrilet de la Cava i d’altres espais de l’edifici comarcal.

Comparteix