La Cala guanya a Santa Bàrbara i ja és segon

Comparteix

Amb aquesta victòria, els de l’Ametlla de Mar sumen tres nous punts, superen a l’Amposta i se situen 2ns a la classificació de la 3a Catalana.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar ahir al vespre al camp del Santa Bàrbara per un global de 2 a 4, després d’haver jugat els 61 minuts que restaven del partit ajornat el dia 11 de febrer per una apagada de llum.

Els de l’Ametlla de Mar van passar amb nota aquest examen, plantejant un partit com si fos de 90 minuts. Així i tot, el Santa Bàrbara amb clara mentalitat de remuntada, va escurçar diferències en el minut 46 de partit, tot i que Ivan Vidal va tornar a marcar pels caleros en el 53 i Xavi Callau va establir l’1 a 4 minuts més tard. Abans d’acabar els planers encara tindrien temps de deixar el resultat final en 2 a 4 després del llançament d’un penal molt protestat.

Amb aquesta victòria, els de l’Ametlla de Mar sumen tres nous punts, superen a l’Amposta i se situen 2ns a la classificació de la 3a Catalana. Xavi Subirats, entrenador del 1r equip destacava aquesta situació.

Tant els locals, com els visitants, van finalitzar el partit amb 9 jugadors, ja que a les expulsions produïdes en els minuts jugat el dia 11, una per a cada equip, cal afegir l’expulsió per doble amonestació surrealista del porter calero Erik Devadip José al minut 86 i d’un jugador local al minut 89.

Ara els caleros ja pensen en el pròxim compromís, un complicat desplaçament dissabte a la tarda al camp de la Rapitenca B, 5è classificat.

Comparteix