L’Escola Sant Jordi impulsa un Club de Dibuix

Comparteix

Es duu a terme cada dimarts a l’hora del pati en grups de cursos diferents, perquè tots els alumnes hi tinguin cabuda.

Aquest mes de febrer, l’Escola Sant Jordi ha començat el Club de Dibuix. Es tracta d’una nova activitat que es duu a terme als dimarts a l’hora del pati, emmarcada al Projecte de Convivència del centre, que té l’objectiu d’ensenyar les nocions bàsiques del dibuix, desenvolupar la creativitat dels alumnes i passar una estona divertida.

La iniciativa, impulsada per la Comissió de Convivència i Emocional de l’Escola Sant Jordi, va sorgir arran de l’Arbre dels Desitjos, una altra activitat on la comunitat escolar va proposar iniciatives per desenvolupar al llarg del curs. Els alumnes van coincidir en la necessitat de crear un club o grup amb interessos similars i així es va formar aquest club.

La directora de l’Escola, Fàtima Garcia, apunta que cada mes es tracten temàtiques de dibuix diferents i que està tenint molt bona acollida.

El Club, que és dinamitzat pels alumnes de 6è de primària, es duu a terme cada dimarts en grups de cursos diferents, perquè tots els alumnes hi tinguin cabuda.

El Projecte de convivència és un instrument plantejat pel Departament d’Educació on es reflecteixen les accions que el centre docent desenvolupa per capacitar els alumnes i la resta de la comunitat educativa per a la convivència i la gestió positiva dels conflictes.

Comparteix