Restablerta la circulació de trens per una de les vies entre l’Hospitalet de l’Infant i l’Ametlla de Mar

Comparteix

A les 8.20 hores ha tingut lloc un incident de falta de tensió.

La circulació ferroviària entre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Ametlla de Mar ha quedat restablerta en una de les vies a les 13.30 h d’aquest dimecres, segons ha informat Adif, qui remarca que els trens circulen amb retard. El servei havia quedat interromput al voltant de 8.30 h del matí per una avaria provocada per problemes en el subministrament elèctric a la infraestructura. 

Un tren de la línia R16 que havia sortit a les 7.34 hores des de Tortosa i tenia previst arribar a les 10.25 hores a l’Estació de França de Barcelona s’ha aturat a l’Hospitalet. Segons fonts de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif), la caiguda del cable de la catenària ha colpejat el darrer vagó del comboi i ha trencat els vidres de les finestres. Al tren hi viatjaven unes 200 persones.

A partir d’aleshores, s’ha habilitat un tren especial des de Tarragona per cobrir l’horari i les parades del comboi afectat. A més, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet.

Els usuaris afectats s’han mostrat indignats per les hores d’espera i la desinformació per part de Renfe. “Un desastre de la Renfe”, ha denunciat un usuari, qui assegura que ha perdut hores de classe i que tot plegat ha estat “un desordre”.

Adif ha apuntat que de moment no se sap l’origen de l’avaria.

Comparteix