El partit del Prebenjamí Seitonillos és aturat davant d’insults a l’àrbitre

Comparteix

L’àrbitre va aturar el partit dels prebenjamins davant del Mora la Nova, quan anaven 3 a 1, pels insults que va rebre per part del públic de l’equip visitant.

El partit de Prebenjamí Seitonillos, disputat dissabte al camp de la Cala davant del Mora la Nova, va ser aturat per l’àrbitre davant dels insults que va rebre per part de dues persones del públic de l’equip visitant. El partit va ser aturat al tercer quart amb el marcador a 3 a 1.

Aquest cap de setmana ha estat jornada de descans pels equips de futbol caleros, amb motiu de la celebració del Carnestoltes, excepte el Prebenjamí Seitonillos que va tenir jornada de recuperació.

La jornada va ser marcada per la violència, en aquest cas, verbal, que es va viure dissabte al camp de la Cala durant el partit del Prebenjamí Seitonillos i el Mora la Nova. Persones del públic visitant no paraven d’insultar l’àrbitre i després d’avisar-los, es va decidir finalitzar el partit. Així ho explica la coordinadora del futbol base de l’Àrea Municipal d’Esports, Silvia Argentó, que lamenta que passin aquests fets i més en un equip de futbol escolar.

Pel que fa al Benjamí Llobarrets que tenia previst jugar diumenge jornada de recuperació contra Jesús i Maria, el partit es va anul·lar, perquè la majoria dels jugadors estaven malalts i es disputarà aquest dimarts a les 18.30 h.

Comparteix