3 podis de la gimnàstica calera a la 1a jornada de la lliga de les Terres de l’Ebre

Comparteix

El pròxim cap de setmana comença la competició a nivell federat amb la 1a fase del Campionat de Catalunya que es disputarà a Sant Jaume d’Enveja.

La participació de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar a la 1a jornada de la lliga territorial Terres de l’Ebre de gimnàstica rítmica dels jocs esportius escolars que es va disputar a l’Ampolla el passat cap de setmana, es va saldar amb tres podis per a les gimnastes caleres.

D’entre la quinzena de gimnastes caleres que van participar dissabte i diumenge a l’Ampolla en la primera competició de la temporada, dues i un conjunt, van aconseguir podi en les seves categories.

Leyre Farnós Gil va quedar 2a en categoria aleví nivell B i Berta Martí Oller 3a en infantil nivell B. A més, el conjunt benjamí nivell B també es va classificar a la 3a posició.

En categoria infantil nivell B, Berta Martí va quedar 3a i Claudia Solé 5a.

A la categoria aleví nivell B, Leyre Fornós va quedar 2a i Mar Reverté 5a.

En benjamí nivell B, Carla Monforte va ser 5a, Rocio Repeto 7a, Inés Calleja 8a i Aina Brull 9a.

En prebenjamí nivell B, Aina Llambrich va quedar 4a i en la modalitat de conjunts nivell B, Aina Llambrich, Aina Brull, Inés Calleja, Carla Monforte i Rocío Repeto es van classificar a la 3a posició.

En categoria infantil nivell A Irene Escoda va quedar a la 6a posició i en aleví nivell A Marta Alcantara es va classificar 13a. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME.

La 2a jornada de la lliga territorial Terres de l’Ebre de Gimnàstica Rítmica dels jocs esportius escolars tindran lloc el 4 de març a la Sénia.

El pròxim cap de setmana comença la competició a nivell federat amb la 1a fase del Campionat de Catalunya que es disputarà a Sant Jaume d’Enveja. Dissabte pels nivells 2 i 3 amb la presència de les gimnastes Leire Fornós, Berta Martí i Carla Monforte i diumenge pel nivell 4 amb les gimnastes Anna Vilabrú, Cloe Gonzalvo, Mariona Vila, Irene Gusils i Mariona Mora.

Comparteix