Una parella calera guanya el Campionat de Morra de Candelera

Comparteix

Hi van participar un total de sis parelles.


La parella de morra formada per Pepito i Vicent Llaó van classificar-se a la 1a posició final en el 2n Campionat de Morra de Candelera, celebrat el dia 4 de febrer a la Confraria de Pescadors, en el marc de la Festa Major de l’Ametlla de Mar. En total hi van participar dotze persones entre les quals hi havia de la Cala i també de la Ràpita.

Ha estat la segona edició d’aquest campionat, que enguany ha aplegat jovent calero. Des del mes de gener, desenes de persones es reunien cada dissabte al bar ‘A Xalar’, per jugar a aquest joc de mans. Un torneig que volen reprendre pròximament.

Vicent Llaó ha estat un dels campions.

Al Campionat de la Candelera, que es va disputar durant el dissabte, es van classificar com a subcampions, els caleros Manolo Reverté i Alejandro Llorens. En 3a posició una parella rapitenca formada per Ramon Sin Hernandes i Jaume Noró i en 4a posició, els també de l’Ametlla de Mar, Baptiste Subirats i Tomàs Estrada.

Comparteix