Cartells sobre científiques caleres són penjats a comerços del municipi

Comparteix

La iniciativa impulsada per l’Institut Candelera s’emmarca dins l’assignatura de Física i Química amb motiu de l’11F.

Els alumnes de 3r i 4t de l’ESO de l’Institut Candelera han treballat amb una iniciativa amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, l’11F, per donar visibilitat a les dones científiques de La Cala i la seva trajectòria professional.

La iniciativa ha consistit en la cerca i la divulgació d’exalumnes del centre que treballen  en el món científic. Per grups, els alumnes han elaborat cartells informatius de cada científica que s’han penjat als diferents establiments comercials de la població.

Xelo Candel és la cap del departament de Ciències de l’Institut.

Dones com Anna Espuny, Mireia Sueca, Maria Llambrich, Sílvia Martínez, Ariadna Comes o Martina Comes són les que encapçalen els cartells per la seva formació en bioquímica, medicina o biomedicina.

En el cartell, els alumnes han fet una descripció de la trajectòria professional de cadascuna amb una fotografia per poder-la identificar i amb un codi QR que permet accedir a un vídeo presentació i a una entrevista que també van elaborar els mateixos alumnes.

Comparteix