L’infantil juga al camp de l’Aldeana en una jornada de mínims pel futbol base

Comparteix

El prebenjamí Seitonillos juga a casa dissabte a les 10 del matí amb el Tortosa.

Aquesta setmana el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar te jornada de descans, el cadet que havia de jugar al camp de l’Ulldecona ha ajornat el seu partit I L’Aleví que havia de jugar a Roquetes ha fet el mateix.

I’infantil de l’AME, juga al camp de l’Aldeana a les 12 h de dissabte. Després que se li escapés la victòria en l’últim moment dissabte passat, buscarà mantenir la bona imatge al camp d’un dels millors de la categoria. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

El benjamí Llobarrets juga a les 11.30 h al camp del Tortosa i el prebenjamí Seitonillos juga a casa dissabte a les 10 del matí amb el Tortosa.

Comparteix