La rítmica calera s’estrenarà a l’Ampolla en competició escolar

Comparteix

Hi competiran una quinzena de gimnastes caleres.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar afrontarà aquest dissabte la primera competició de la temporada amb la seva participació a la 1a jornada de la lliga territorial Terres de l’Ebre de gimnàstica rítmica dels jocs esportius escolars.

A la competició, que tindrà lloc dissabte dia 11 de febrer al poliesportiu municipal de l’Ampolla, hi competiran una quinzena de gimnastes caleres que es repartiran en totes les categories des de prebenjamí fins a infantil.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME.

La participació arribarà enguany al voltant de cent cinquanta gimnastes representants de vuit entitats del Montsià i Baix Ebre: Club Gimnàstic Rapitenc, Rítmica Tortosa, Club Rítmica Xaloc, Club Rítmica Amposta, Rítmica l’Ampolla, AME Ametlla de Mar, Rítmica Sant Jaume i Rítmica la Sénia-País del Moble.

La lliga de gimnàstica rítmica està organitzada pels consells esportius del Baix Ebre i Montsià i en el cas d’aquesta primera jornada es compta amb el suport del Club Rítmica Ampolla i l’ajuntament de la localitat. Les altres tres jornades tindran lloc el 4 de març a La Sénia, el 22 d’abril a Sant Jaume i el 6 de maig a Amposta.

Comparteix