Els veterans perden 0 a 1 amb el Tortosa

Comparteix

Amb aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició amb 10 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge per 0 gols a 1 davant dels Veterans del Tortosa a la 12a jornada del campionat de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre, la qual va coincidir amb el cap de setmana de la Festa major.

Els caleros, que fa pocs dies havien recuperat el partit de la primera volta a casa dels tortosins perdent per 4 a 0, van jugar millor en aquesta ocasió, tot i que no els va donar per a emportar-se la victòria.

Els caleros, que de nou afrontaven el partit amb baixes importants, van mantenir la porta a 0 tot i jugar contra vent a la primera part, però sense crear cap ocasió a favor. A la segona part no van saber aprofitar l’avantatge de jugar a favor de vent i salvant una ocasió de Mamadou no van inquietar tampoc la porteria tortosina, cosa que si van fer els tortosins en un parell d’ocasions fins que al minut 87 després d’un contraatac i amb la defensa calera desguarnida, va arribar el gol visitant. Joan Pere Llambrich entrenador de l’equip, fa una valoració del partit.

Amb aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició amb 10 punts. Els caleros han ajornat el partit del pròxim cap de setmana davant del Canareu i no reprendran la competició fins d’aquí a tres setmanes, ja que la següent setmana és de descans i el dia 18 de febrer es disputen al camp de l’Aldea els partits de seleccions del Baix Ebre i Montsià.

Comparteix