Comença la Festa Major de la Candelera 2023

Comparteix

La Festa Major de l’Ametlla de Mar s’allargarà fins al 5 de febrer.

Després del pletòric preludi del passat cap de setmana, aquest dimecres s’inicia la Festa Major de la Candelera a l’Ametlla de Mar. Les representacions teatrals del Grup Escènic, el Correbars, els concerts de The Baldats, Nautilus i DLocos o el concert ballador de la Banda de la Cala, amb assistències multitudinàries, han estat la prèvia del que es viurà aquests dies a la població.

Els capgrossos i la Xaranga Suquet Calero donaran el tret de sortida aquesta tarda a partir de les 17.30 h a 5 dies de festa amb tota mena d’actes per a tots els públics. Ho faran amb la cercavila i la caramelada pels més petits des del balcó de l’Ajuntament.

Més tard, a les 19.20 h també a l’Ajuntament es llençarà el coet d’inici de festes, a càrrec del pregoner Ignasi Cañagueral Labòria, el qual, també protagonitzarà el pregó de la Candelera a partir de les 20.00 h al poliesportiu. Durant l’acte es proclamaran les pubilles, damisel·les, hereus, quintos i quintes de les Festes de 2023. Jordi Llaó, regidor de Festes convida tothom al pregó i a participar de la Candelera.

Ja de cara a la nit, la Xaranga Suquet Calero protagonitzarà el tradicional concert pels bars i cafès a partir de les 22 h, acte que tindrà continuïtat amb una sessió de ball amb l’orquestra Evasión i de Dj’s amb Sam The J i Òscar Sánchez.

Aquest dijous, dia de la patrona, a les 11 h del matí tindrà lloc l’Ofrena Floral a la patrona amb la participació d’autoritats, entitats i tot el seguici festiu i la missa major a partir de les 11.30 h.

Posteriorment, Ball de la Candela i Festa del Vermut. De cara a la tarda, partit de futbol de Festa Major entre els equips de l’Ametlla de Mar i la Rapitenca i la processó en honor a la Patrona que tindrà lloc a partir de les 19 h. Per acabar, l’Orquestra Montecristo i els DJ’s Pol Nolla i Xavi Reverté protagonitzaran la nit musical al poliesportiu.

La festa continuarà fins al diumenge 5 de febrer amb actuacions musicals de renom com Di-versiones, que actuarà el 4 de febrer a les 18.30 h, Miquel del Roig, el mateix 4 a les 20 h o el grup local Cràneos, el dia 5 de febrer, a les 17 h.

Les entitats locals també tindran el seu pes important a les festes, amb la Trobada de Gegants, les Cornetes i Tambors, la Batucada Kalakatà, entre d’altres.

 Es poden consultar tots els actes a www.ametllamar.cat/candelera

Comparteix