La Candelera 2023 escalfa motors amb els actes preludi

Comparteix

De l’1 al 5 de febrer tindrà lloc la Festa Major de l’Ametlla de Mar, amb els preludis aquest cap de setmana, del 27 al 29 de gener.

Arriba la Festa Major de l’Ametlla de Mar carregada de música, cultura, esport i molta diversió. De l’1 al 5 de febrer es podrà gaudir de prop d’un centenar d’activitats per tots els gustos i totes les edats. Aquest cap de setmana, ja s’escalfaran motors amb els actes preludi.

L’Ametlla de Mar es vestirà de festa major en honor a la seva patrona, la Mare de Déu de la Candelera. El teatre amateur del grup escènic de la SCER amb l’obra ‘Comèdia Negra’ de Peter Shaffer donarà tret de sortida als actes preludi aquest divendres. L’obra serà representada també el dissabte.

El dissabte al matí continuarà la festa amb el Dia Jove, que consistirà amb una gimcana matinal infantil i senior de paintball, infables wipeout o team building, un vermut electrònic i un dinar a la Confraria de Pescadors, organitzat pels Quintos i Quintes d’enguany. De fet, ells mateixos s’han encarregat també d’organitzar el Correbars, que tindrà lloc a la tarda i que serà amenitzat per la Xaranga Suquet Calero.

La música també serà protagonista a la tarda amb l’actuació del grup local The Baldats i a la nit, el plat fort musical Dlocos, el tribut del Canto del Loco, que tindran uns taloners per excel·lència i també de casa, els Nautilus.

El diumenge serà dedicat a l’esport de la petanca i el festival esportiu. Prèviament al migdia, però, la Banda de La Cala també farà moure l’esquelet als assistents amb el concert ballador.

Després del preludi, els actes oficials de la Candelera 2023 contemplen els més tradicionals com el Pregó, la Processó de la Verge Candelera, el Ball de la Candela, la Missa Major, el partit de futbol de la Candelera o la Festa del Vermut.

Durant l’1 al 5 de febrer, també tindran lloc actuacions musicals de renom com Di-versiones, que actuarà el 4 de febrer a les 18.30 h, Miquel del Roig, el mateix 4 a les 20 h o Cràneos, el dia 5 de febrer, a les 17 h.

Com a novetat, enguany tindrà lloc un homenatge a les Majorettes, que es dissolen després d’anys d’actuacions i també es farà un reconeixement a l’Institut Candelera pel 35è Aniversari i la descoberta de la placa del segell de qualitat educativa ‘LabelFrancÉducation’.

Jordi Llaó és el regidor de Festes de l’Ametlla de Mar.

Les entitats culturals locals, com és habitual, també tindran un pes important en la programació de festes amb la Trobada de Gegants, les Cornetes i Tambors, la Batucada Kalakatà, entre d’altres.

Recordem que aquest divendres és l’últim dia per adquirir les entrades anticipades i els abonaments a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Es pot consultar tota la programació de la Candelera a www.ametllamar.cat/candelera

Comparteix