La Cala vol tancar la 1a volta guanyant al Godall

1r equip futbol 2022-2023
Comparteix

Els caleros, tornen a enllaçar tres victòries consecutives i volen suma la quarta per mantenir la 4a posició.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 15.00 h a casa davant del Godall, en el que serà l’últim partit de la 1a volta.

Els caleros, tornen a enllaçar tres victòries consecutives després de la derrota amb el Gandesa i volen suma la quarta per mantenir la 4a posició a la classificació. Tot i la diferència que hi ha entre els dos equips a la classificació, i la teòrica superioritat dels locals, l’entrenador és conscient que caldrà treballar la victòria. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial jugarà com a local davant de l’Amposta B que és el 4t classificat i ho farà al camp del Perelló.

Els caleros intentaran donar la sorpresa, ja que se’ls donen bé els equips de dalt, recordant que ja han guanyat al Pinell i el Gandesa B. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros que hauran de jugar a porta tancada pels incidents en el partit amb el Pinell, podien jugar a casa, però davant la voluntat que els jugadors puguin participar dels actes de la Festa Major i per la coincidència amb l’hora del partit del 1r equip, han demanat al Perelló poder disputar el partit al camp de la Vinyeta. Això sí, a porta tancada.

Comparteix