Victòria 50 a 63 del bàsquet calero a la Sénia

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar mantenen la 1a posició a la classificació amb 19 punts.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va assolir una important victòria a la pista de l’Stokplus la Sénia i es manté al capdavant de la classificació.

Els caleros van anar per davant en el marcador des del primer minut de partit i van arribar a una diferència màxima a favor de 15 punts. Així i tot, va ser una victòria molt treballada, fonamentada en les diferències obtingudes durant el primer quart, ja que el segon i tercer quart van ser molt igualats.

Els de l’Ametlla de Mar van convertir 8 de 14 tirs lliures amb un percentatge d’encert del 57% i 5 llançaments des de la línia tres punts.

La baixa de Pol Aguado va ser coberta pel pas endavant que van fer jugadors com Santi Duque i Domènec Duran Mingui amb anotacions de 14 punts. Aitor Gavilán es un dels jugadors del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar,

Amb aquesta victòria, els de l’Ametlla de Mar mantenen la 1a posició a la classificació amb 19 punts, els mateixos que l’Alcover, però amb un partit menys disputat i allunyen als seniencs de les primeres posicions.

Els caleros han ajornat els dos pròxims partits davant de Manyamet Reus B i Reus Ploms davant la impossibilitat d’utilitzar el Poliesportiu Municipal Galetet, que estarà ocupat amb els actes de Festa Major.

Comparteix