L’OAC tramita centenars de comunicacions de crema de restes vegetals

crema agricola 2022
Comparteix

El dia 16 de gener es va tornar a habilitar l’aplicació habitual i ja es pot sol·licitar com sempre.

Des de principis d’any 2023, les petites explotacions agrícoles, ramaderes i silvícoles poden tornar a cremar els residus vegetals que es generin a l’entorn agrari i silvícola, sempre i quan ho comuniquin amb antelació. Els darrers dies, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar s’ha encarregat de tramitar comunicacions telemàtiques, ja que no estava habilitada l’aplicació habitual.

Del 2 al 16 de gener, la OAC ha tramitat 234 comunicacions de manera telemàtica per ajudar als ciutadans que presentaven dificultats per poder-ho fer ells mateixos.

El dia 16 de gener es va tornar a habilitar l’aplicació habitual i ja es pot sol·licitar com sempre, a la OAC de dilluns a divendres de 9 a 14h, fins al 14 de març. L’horari permès de crema és de 8 a 17 h. Per fer la sol·licitud s’’ha de portar el DNI o NIE, les dades de la finca i número de telèfon mòbil.

Des del passat 7 de setembre de 2022 fins que va acabar l’any, la OAC es van tramitar 184 sol·licituds de crema per raons fitosanitàries.

Comparteix