El cadet es juga el campionat aquest dissabte amb el Batea

Futbol base cadet 2022-23
Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar van empatar a 2 gols al camp del Batea. Des de llavors, ni un ni l’altre han perdut cap punt més.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar es jugarà aquest dissabte les seves opcions de guanyar el campionat de lliga. Ho farà davant del Batea, equip amb millor golaveratge, però amb qui està empatat a 34 punts al capdavant de la classificació.

És veritat que jugat aquest partit encara quedaran 27 punts per disputar, però cal recordar que a la primera volta, els de l’Ametlla de Mar van empatar a 2 gols al camp del Batea. Des de llavors, ni un ni l’altre han perdut cap punt més. Àlex Gómez, entrenador del cadet, considera clau la victòria.

Per la seva part, el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar també pot donar una forta esgarrapada a la classificació, ja que els caleros des de la 4a posició amb 23 punts, rebran al camp de la Cala al Tortosa que és 2n amb 25. Els de l’Ametlla de Mar porten una bona dinàmica després de cinc victòries consecutives. Tot i que el Futbol Formatiu està pel mig, d’aconseguir la victòria, els caleros es plantarien a la 3a posició abans de visitar el camp del líder, l’Amposta. El partit està previst a les 12.30 h.

Per la seva part, l’infantil, cuer amb 2 punts, juga dissabte a les 18 h al camp de la Sénia que és 10è amb 10.

D’altra banda, l’Aleví perdre ahir a la tarda per 5 a 6 davant de l’Ascó. Els de l’Ametlla de Mar van avançar-se 3 a 0 en el marcador, però els de la Ribera d’Ebre van remuntar en el tercer quart per apuntar-se els tres punts.

El benjamí Llobarrets jugarà al camp del Roquetenc cuer amb 0 punts. I el prebenjamí Seitonillos, rebrà al Jesús i Maria que és 3r a un sol punt de distància en l’última jornada de la 1a fase.

Comparteix