El bàsquet torna a la competició a la pista de la Sénia

Comparteix

Els caleros són líders amb 17 punts.

El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar va descansar la setmana passada en la represa de la competició després de les festes de Nadal i aquest cap de setmana jugarà el primer partit de l’any a la pista de l’Stockplus la Sénia.

Cal recordar que tot i la jornada de descans, els caleros encara es mantenen líders de la competició, després de fer una primera volta de campionat quasi perfecta en la qual només van perdre un partit.

A la primera volta els caleros es van imposar al Poliesportiu Municipal Galetet per 64 a 51.

Els caleros són líders amb 17 punts i els seniencs són 4ts amb 15 però amb un partit més disputat. El partit està previst dissabte a les 18 h. Aitor Gavilàn és un dels components de l’equip de bàsquet,

Els de l’Ametlla han ajornat els partits següents davant del Manyanet reus B al Poliesportiu Galetet i a la pista del Reus Ploms la Salle per la coincidència amb la Festa de la Candelera.

Comparteix