Jornada majoritàriament positiva pel futbol base calero

Comparteix

Equips com el juvenil i sobretot el cadet estan donant la cara en un moment en el qual s’estan jugant coses importants i dissabte  tenen segurament els partits més importants de la temporada.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar 1 a 3 al camp de l’Ebre Escola Esportiva. Amb gols de l’Arnau Gonzalez, Xavier Curto i Adil Bouazzaoui els caleros no només han consolidat la 4a plaça a la classificació i han ampliat distàncies respecte als seus perseguidors, sinó que també han presentat candidatura a ocupar una de les tres primeres places, ja que s’han situat a només dos punts del Tortosa, segon classificat, amb qui se la jugaran dissabte aquí a casa.

Per la seva part, el cadet de l’AME també es va imposar clarament al camp de l’Ascó per 0 gols a 3. Amb gols de Genís Margalef de penal i dos de Joel Sabaté, els caleros van sumar els tres punts que els valen per mantenir-se al capdavant de la classificació empatat a punts amb el Batea. Els dos equips imbatuts fins ara, es jugaran mig campionat dissabte aquí a casa en el partit més important de la temporada.

L’infantil va caure golejat per 0 a 7 davant de la Rapitenca B. Els caleros van aguantar 20 minuts el marcador a 0 davant dels 4ts classificats. A partir del primer gol rapitenc, va anar caient la resta de gols i segueixen a la cua de la classificació. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

En categoria aleví, els de l’Ametlla de Mar van apuntar-se els tres punts en un partit boig i ple de gols al camp del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre per 7 gols a 9. Gorka Brull amb 4 gols i Saad Cinbi amb 2 van ser els màxims golejadors, tot i que també van marcar Jan Jorba i Pere Quintana. Els caleros mantenen la 7a posició de la classificació.

El benjamí Llobarrets  va empatar a 2 gols a Vall de Roures davant de l’Arnes i és 3r a la classificació, i el prebenjamí Seitonillos va guanyar 1 a 7 a Deltebre davant de l’Escola Delta a Deltebre i ocupen la 4a posició a la classificació a manca d’una jornada per finalitzar la 1a fase i aquesta setmana rebran al Jesús i Maria que és 3r a un sol punt de distància.

Comparteix