Cinc detinguts per robar peces de vehicles

Comparteix

Els individus robaven peces de vehicles del dipòsit municipal per revendre-les en el mercat de segona mà.

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ha avortat recentment el robatori continuat d’elements i peces de vehicles del dipòsit municipal, després de mesos de seguiment. En total s’han detingut cinc individus que han passat a disposició judicial.

Els fets es remunten al passat mes de març quan es van detectar moviments que feien pensar que la vintena de vehicles que hi ha al dipòsit municipal del costat de la deixalleria, -retirats de la circulació o dels carrers del municipi per diversos motius-, estaven sent víctima de petits robatoris de peces que després es revenien en el mercat de segona mà.

Les accions es van anar repetint fins que el passat 9 de gener van ser enganxats per la Policia Local mentre es produïa el robatori, comprovant-se que eren les mateixes persones que ho havien estat fent durant mesos.

Entre l’acció del dia 9 i les informacions en poder de la policia, s’han pogut posar a disposició judicial un total de cinc persones, veïns de Tarragona, que es dedicaven regularment a aquest tipus d’accions.

La passada tardor, a més, la Policia Local també va enxampar uns individus que robaven a la deixalleria, als quals es va poder identificar a través d’unes imatges enregistrades.

Comparteix