La Penya Barcelonista renova la imatge de la façana de la seu social

Comparteix

El mural s’identifica amb l’escut de l’entitat i una imatge de l’Spotify Camp Nou.

La Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar llueix des de fa unes setmanes una nova i renovada imatge que identifica clarament la façana de la seva seu social.

Es tracta d’un mural pintat per l’artista Uri Cateura(KTHR), autor del mural conegut com “La tonyina”, que presideix la plaça de l’Olivera. El mural s’identifica amb l’escut de l’entitat i una imatge de l’Spotify Camp Nou.

El president de la Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar, Roger Llambrich, recorda que la idea va sorgir abans de la pandèmia.

A més, la Penya Barcelonista ha encetat el sorteig de dos pernils destinats als socis. Un es farà pel sistema de concurs a Instagram, que consisteix a fer-se una foto davant de la façana i etiquetar a la penya. L’altre permetrà als socis que no participin en el sorteig d’Instagram i que assisteixin als partits al local social, disposar d’un número pel sorteig. Hi ha de temps per participar fins al 31 de gener.

Comparteix