Montserrat Llambrich és la nova directora d’Economia i Hisenda dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre

Comparteix

Miquel Alonso passa a dirigir els de Territori, en substitució de Lídia Pino i al seu lloc passa a ocupar-lo Joan Juan Aixa.

El passat 1 de gener, la calera Montserrat Llambrich Margalef es va incorporar com a nova directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda. Després de la sortida de l’Executiu de Junts per Catalunya, s’han remodelat i reestructurat els diferents departaments del Govern i s’han incorporat nous directors dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda, Interior i Territori.

Llambrich ocupa ara el nou càrrec en substitució de la tortosina Mercè Miralles, que havia estat directora d’Economia i Hisenda des de l’agost del 2021. Nascuda a l’Ametlla de Mar i graduada en Dret i diplomada en Turisme, la calera compta amb 28 d’anys d’experiència professional en l’àmbit de l’hostaleria i el turisme, tant en l’esfera pública com la privada.

De fet, entre el 2007 i 2011, Llambrich va estar dins a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, com a regidora d’ERC.

Amb formació en administració hotelera, informació i comercialització turístiques i agències de viatges, Llambrich ja ha estat vinculadaa l’administració de la Generalitat i la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, els últims 13 anys. Del 2019 fins al març del 2021, ha estat tècnica superior jurídica del Departament de Treball a Barcelona i, del març del 2021 fins a l’actualitat, tècnica superior del Departament de Justícia. Al 2022, ha accedit mitjançant oposició a l’escala tècnica superior de la Generalitat de Catalunya.

La delegació del Govern a l’Ebre també ha confirmat que qui ha estat director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, el rapitenc Miquel Alonso, passarà ara a dirigir els de Territori en substitució de Lídia Pino. El seu lloc a Interior passa a ocupar-lo Joan Juan Aixa, nascut a l’Ampolla i qui de fet ja havia ocupat aquest càrrec entre el gener del 2016 i el juliol del 2021.

Comparteix