La Cala goleja al Xerta i es posa 4t a la classificació

Comparteix

Ara els caleros ocupen la 4a posició a la classificació amb 23 punts.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va imposar dissabte per 5 gols a 0 al Xerta en un partit en el qual els caleros van ser clars dominadors. Aquests tres punts els valen per recuperar la 4a posició a la classificació.

Els de l’Ametlla van sortir disposats a oblidar com més aviat millor l’accident del camp del Gandesa davant d’un Xerta que està fent una bona temporada. Després d’un parell d’avisos, va arribar el primer gol de Xavi Fages al cap de 20 minuts de joc, el qual repetiria abans del descans amb el 2 a 0, resultat amb el qual s’aniria al descans.

A la segona part la dinàmica va ser la mateixa i tot i que voluntariós, el Xerta no va poder evitar tres gols més dels caleros, obra de Manel Reverté, Marc Brull i Moha.

Una victòria clara per tapar ferides i demostrar que el resultat de Gandesa va ser un accident i que l’equip continua disposat a fer una bona temporada. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Ara els caleros ocupen la 4a posició a la classificació amb 23 punts.

Pel que fa al filial, els de l’Ametlla de Mar van donar la cara davant del líder el Pinell en un partit que l’àrbitre del partit va suspendre abans d’arribar al final, després d’una monumental tangana.

Els caleros, que van fer un dels millors partits de la temporada tenien contra les cordes a tot un líder després de posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol en pròpia en temps de descompte. Els caleros, amb un equip molt jove, van donar resposta al que exigia el partit davant d’un experimentat Pinell que visitava el camp de la Cala amb només una derrota en tot el campionat.

Llàstima que no pogués finalitzar el partit, després que s’emboliqués a partir d’una agressió d’un jugador visitant. Ja al descans s’havia produït una provocació per part de jugadors visitants, que van saltar la tanca del terreny de joc per encarar-se al públic. Així i tot, el partit va ser molt tranquil fins als minuts finals, quan producte de la impotència, va arribar l’agressió inicial que va provocar els incidents. Jordi Subirats, entrenador del filial es queda amb el partit dels caleros.

Ara caldrà esperar el que dictamini el Comitè de Competició respecte als incidents, les seves conseqüències i si s’ha de reprendre el partit per disputar els minuts de temps afegit que quedava per jugar en el moment de la suspensió.

Comparteix