L’Ajuntament farà una millora important al camí de Les Tres Cales

Comparteix

Està previst adequar-la amb la pavimentació de prop de 10.000 m2 d’aglomerat asfàltic.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar impulsarà l’arranjament del camí de Les Tres Cales, conegut popularment com la carretera del ‘Ranxo’, des del barranc de Pixavaques fins al de Torrent del Pi. Prop de 2 quilòmetres de via, durant els quals es pavimentarà i s’enxamparà diversos metres per millorar la seva accessibilitat.

Els pressupostos de 2023, aprovats inicialment al passat ple de l’Ajuntament, preveuen aquesta actuació de gran envergadura, que concretament pretén pavimentar 9.114 m2 d’aglomerat asfàltic, al llarg de  1’91 km, enxampant la via a 5 metres, uns 2,5 metres per carril.

Es tracta de la via que dona accés al cementiri i a les diferents platges i cales del terme municipal; molt transitada sobretot en època estival i que requereix una actuació de millora. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

El projecte és valorat en 150.000 euros, 120.000 dels quals seran subvencionats per la Diputació de Tarragona i els 30.000 euros restants a càrrec de les arques municipals.

A principis d’any es preveu disposar dels recursos, per tal d’iniciar el període de licitació de les obres.

A banda, la setmana passada també es va aprovar per junta de govern la rotonda de l’entrada del municipi, una obra subvencionada també per la Diputació que permetrà millorar l’accés a la població.

Comparteix