Nova derrota del filial de la Cala davant del Camarles B

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar segueixen cuers a la classificació amb 3 punts. Divendres dia 30 a la tarda recuperaran el partit ajornat amb la Galera.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre ahir al vespre per 1 gol a 2 davant del filial del Camarles, un equip, que a diferència dels caleros, es troba a la zona alta de la taula.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar al marcador temps de començar el partit amb un gol de Marc Pallarés, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, un gol dels camarlencs al minut 55 va significar l’empat, tot i que el més dolorós encara havia d’arribar, ja que al minut 89 va arribar el segon gol visitant en una contra que trencava la igualada.

Abans, però hi va haver una jugada molt protestada pels caleros quan el porter visitant va desbaratar un u contra u en el qual els de l’Ametlla de Mar consideren que va tocar la pilota fora de l’àrea amb les mans. Jordi Subirats, entrenador de l’equip lamenta la ratxa de mals resultats tot i que està satisfet pel treball fet per l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen cuers a la classificació amb 3 punts. Divendres dia 30 a la tarda recuperaran el partit ajornat amb la Galera.

Per la seva part el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar empatava ahir a la tarda a 1 gol davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, segon classificat. Els caleros es van avançar en el marcador als 52 minuts amb un gol de Denís Margalef i els visitants van aconseguir l’empat al minut 73 en una jugada en la qual els locals van demanar fora de joc.

Àlex Gómez, entrenador del juvenil considera que va ser un bon partit d’uns i altres i que hagués pogut guanyar qualsevol, “…”.

Els caleros ocupen la 5a posició a la classificació i dijous 29 de desembre a la tarda, recuperaran el partit ajornat davant del Jesús Catalonia, a qui superaran a la classificació si guanyen.

Comparteix