La Cala recull més de 2.500 € per a la Marató de TV3

Comparteix

Les diferents activitats que han organitzat l’AME i el CEM La Cala han aconseguit recaptar més de 1.500 euros.

Diverses activitats esportives es van organitzar al llarg de la darrera setmana amb l’objectiu d’aportar el gra de sorra solidari a la Marató de TV3. A més, entitats com l’Escola Sant Jordi o la residència l’Onada també han col·laborat amb la causa. En total s’ha aconseguit recaptar més de 2.500 €.

Per una banda, el Poliesportiu Municipal Galetet va acollir divendres passat el Festival Esportiu de Nadal, amb demostracions esportives a càrrec de la Secció Dance de l’AME, la Secció de Rítmica de l’AME, L’Escola de Kenpo Luelmo Studios, el Club de Twirling de l’Ametlla de Mar i el Club Patí l’Ametlla de Mar. L’entrada tenia un cost de 2 € de donatiu, que va permetre recaptar 530 €. Jordi Llaó és regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Quant al CEM la Cala va recollir diners per dos vies diferents, ja que oferia matrícula gratuïta a canvi de donatius de 5 €. Aquesta campanya ha comportat 80 noves altes d’abonats i la recaptació de 475 €. A més, va organitzar dijous, dia 15, una jornada esportiva i solidària per la mateixa causa, oferint activitats dirigides com zumba, step, hiit, tabata i ciclo karaoke, tant per a usuaris com per a no usuaris, amb donacions de 5€, recollint fins a 74 €.

A més, la Secció de Rítmica de l’AME ha venut en les darreres setmanes calendaris solidaris, recaptant 500 € més.

Per altra banda, l’Escola Sant Jordi va recaptar diners amb la Cantada de Nadales dels alumnes, assolint els 418,48 €. I per últim la residència l’Onada també va dur a terme el bingo solidari el passat 10 de desembre i es van vendre manualitats fetes pels usuaris, recaptant 680 €.

De moment, entre totes les activitats s’han recaptat fins a 2.677 €.

Comparteix