L’Ametlla de Mar presenta l’agenda gastronòmica pel 2023

Comparteix

 La primera parada seran les Jornades de la Galera del 10 de febrer al 12 de març.

L’Ametlla de Mar ha presentat el seu calendari gastronòmic per l’any 2023. La regidoria de Turisme ja té tancada l’agenda pel pròxim any, que preveu totes les cites gastronòmiques consolidades al municipi. En total són 4 jornades gastronòmiques als restaurants, tres rutes de tapes pels bars i 4 diades populars.

La primera parada serà al febrer, concretament del 10 de febrer al 12 de març, amb les Jornades de la Galera que es realitzen simultàniament a les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre. Una cita que s’enganxarà amb la ruta de tapes on ‘Tot s’hi val’, del 10 al 19 de març, als bars de la població.

La tonyina roja continuarà sent protagonista, entre el 28 d’abril i el 14 de maig, amb les jornades als restaurants i la ruta de la Tapa Roja als bars. L’inici d’aquestes jornades serà amb la Diada de la Tonyina Roja, els dies 29 i 30 d’abril.

La següent proposta serà del 2 al 11 de juny, on tindran lloc les Jornades dels Fideus Rossejats i la ruta de la Tapa Marinera, amb la Diada dels Fideus Rossejats, que serà el dia 4 de juny.

Al mes de juny, del 2 al 4 de juny, s’espera també celebrar la Fira de la Mar. En aquest sentit, la regidora de Turisme, Maite Boquera, ha avançat que la Fira vindrà amb novetats per potenciar el comerç local.

I per últim, a l’octubre, del 6 al 15, hi haurà les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat, amb la celebració de la Diada de l’Arrossejat el dia 14.

Comparteix