L’esport local es vesteix de solidaritat per la Marató de TV3

Comparteix

Diferents activitats esportives a l’Ametlla de Mar porten el segell solidari a favor de la Marató de TV3 com ara el Festival Esportiu de Nadal d’aquesta tarda al Poliesportiu Municipal Galetet, recollint diners per aquesta causa.

Avui a partir de les 18.30 h, està previst al Poliesportiu Municipal Galetet el Festival Esportiu de Nadal.

Hi haurà demostracions esportives a càrrec de la Secció Dance de l’AME, la Secció de Rítmica de l’AME, L’Escola de Kenpo Luelmo Estudiós, el Club de Twirling de l’Ametlla de Mar i el Club Patí l’Ametlla de Mar.

L’entrada tindrà un cost de 2 € que serà un donatiu per a la Marató de TV3, que recordem tindrà lloc aquest diumenge 18 de desembre i que està dedicada a les malalties cardiovasculars. Jordi Llaó és el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Per altra banda, ahir dijous dia 15 es va realitzar una jornada esportiva i solidària per la mateixa causa al CEM la Cala, oferint activitats dirigides com zumba, step, hiit, tabata i ciclo karaoke.

Comparteix