El juvenil guanya a Mora la Nova on el cadet espera seguir líder diumenge

Comparteix

El Juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va avançar ahir a la tarda la jornada del pròxim cap de setmana i ho va fer amb una victòria al camp del Mora la Nova.

Els de l’Ametlla de Mar van guanyar per 0 a 3 al camp del Mora la Nova en partit avançat de la 10a jornada de lliga. Amb gols de Sergi Arbó abans del descans i d’Aleix Escoda i Denís Margalef a la segona part, els caleros es van desfer d’un voluntariós Mora. Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar se situen a la 4a posició de la classificació empatant a punts amb el Tortosa que és el tercer classificat.

Per la seva part, el cadet de l’AME juga diumenge a les 12.15 h al camp del Mora la Nova. Cal recordar que els caleros amb 25 punts comparteixen lideratge amb el Batea i que el Mora la Nova és 5è amb 16 punts. L’entrenador Àlex Gómez considera que serà un partit molt complicat, “…”.

Quant a l’Infantil, juga diumenge a les 11.30 a casa davant de l’Amposta. Els caleros són cuers a la classificació amb 2 punts i l’Amposta és líder amb 27.

Pel que fa a l’aleví, juga dissabte a les 10 del matí al camp del Jesús i Maria. Els caleros són 7 ns amb 9 punts i el Jesús i Maria 5è amb 16 punts.
En futbol escolar, el Benjamí Llobarrets juga dissabte a les 10.30 h del matí a casa davant de l’Aldeana, encetant la 2a fase de la competició, mentre que el prebenjamí Saitonillos buscarà la 4a plaça davant del Camarles a partir de les 11.30 h.

Comparteix