S’obre la carpa Bon Repòs per festes de Nadal

Comparteix

La instal·lació oferirà majoritàriament música els dies 16, 17, 24, 25 i 31 de desembre, de la mà de diferents dj’s locals i el grup The Baldats.

La carpa instal·lada al parc del Bon Repòs obrirà, aquest cap de setmana, per oferir oci nocturn després dels àpats d’empresa i per les festes de Nadal. Serà el tercer any que s’aposta per aquesta instal·lació que els darrers dies ha servit per acollir la Mostra d’Animals de Granja del Mercat de Nadal.

Concretament, la carpa s’obrirà els dies 16, 17, 24, 25 i 31 de desembre a la nit, i el dia de Nadal també a la tarda.

Els Dj’s Mael Wulschleger i Dani Maza amenitzaran la nit musical de divendres dia 16 i Cristobal Sorribes i Xavi Caballé la del dissate dia 17 amb una festa dels anys 90.

La proposta musical per als dies de Nadal començarà la nit del 24 de desembre amb els Dj’s Zoraida i Guillermo Argentó i seguirà la tarda del 25 de desembre amb The Baldats i el 25 a la nit amb Dj’s Òscar Sánchez i Guillermo Argentó. Els dj’s que amenitzaran la nit de Cap d’Any s’anunciaran pròximament.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, espera que enguany es pugui gaudir de l’equipament plenament com el 2019, abans de la pandèmia.

Les entrades d’aquest cap de setmana es poden adquirir de manera anticipada per 7 euros al Txe Mari i a taquilla per 9 euros.

Comparteix