Doble derrota del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

L’equip A, després d’aquesta derrota és 5è a la classificació amb 18 punts

Els equips del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar van patir el passat cap de setmana dues derrotes en els seus respectius enfrontaments.

L’equip A que competeix a la 1a divisió, va perdre per 3 a 6 el partit que l’enfrontava a les pistes del parc públic de Tres Cales al Salou Club Petanca C, un dels millors equips de la categoria.

L’equip A, després d’aquesta derrota és 5è a la classificació amb 18 punts i el pròxim cap de setmana torna a jugar a les pistes de Tres Cales davant del Riba-roja d’Ebre.

Pepe risquez és capità de l’equip A:

Per la seva part, l’equip B, que competeix a la 2a divisió, també va perdre, en aquesta ocasió per 5 a 4 en un partit molt disputat fins a les últimes partides, a les pistes de l’Hort d’en Simó de Reus.

Antonio Cañadó fa una bona valoració del partit, tot i que considera que els manca experiència per afrontar partits tan ajustats.

L’equip B, després d’aquesta derrota, continua 4t classificat amb 16 punts i el pròxim diumenge juga a les pistes del parc públic de Tres Cales davant de l’Atletico Vendrell B.

La pròxima jornada serà l’última de la competició de lliga d’aquesta temporada, amb la qual cosa, i per l’estat actual de les classificacions, les posicions finals de 5è classificat de l’equip A a la 1a divisió i de 4t classificat de l’equip B a la 2a divisió ja no variaran siguin quins siguin els resultats de diumenge.

Comparteix