La Cala guanya 3 a 0 al Perelló i es consolida a la zona alta

Comparteix

Els caleros són 4ts amb 20 punts empatats amb el Flix i a només un punt de diferència dels 21 punts que tenen Amposta i la Cava i a set punts del líder.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a la tarda per 3 gols a 0 al Perelló, una nova victòria que situa als caleros en 4a posició a només un punt del segon classificat i allarga a 8 la ratxa de partits sense perdre.

Els de l’Ametlla de Mar han demostrat en aquestes últimes jornades que volen ser protagonistes de la competició i així ho han demostrat assolint resultats importants; l’últim aquest dissabte derrotant al Perelló en el derby de la màxima rivalitat per 3 gols a 0.

Els caleros van ser molt superiors a uns perellonencs en hores baixes, que la darrera posició de la classificació, i tot i que van obrir la llauna molt aviat, els va costar fer el segon. Ivan Vidal va encetar el marcador al minut 6 i amb l’1 a 0 es va arribar al descans, tot i que a la represa, als minuts 52 i 61, en faria dos més.

Tres gols d’Ivan Vidal, la nova incorporació dels caleros, que ha marcat en els tres partits que ha disputat amb la samarreta calera i que porta cinc gols en tres partits.

Xavi Subirats, entrenador del 1r equip, considera que el Perelló els va posar en més dificultats de les previstes, però que es va fer bon partit.

Els caleros són 4ts amb 20 punts empatats amb el Flix i a només un punt de diferència dels 21 punts que tenen Amposta i la Cava i a set punts del líder, el Gandesa a qui visitaran el pròxim diumenge.

Per la seva part, el filial va caure golejat per 6 gols a 1 al camp de la Fatarella que a la mitja hora de joc ja manava en el marcador per 3 a 0. Al minut 34 Gerard Pallarés va escurçar diferències, però abans del descans, els locals van tornar a marcar per posar el 4 a 1 al marcador abans d’anar a la caseta.

Temps de començar la segona part, van arribar dos gols més de la Fatarella que van sentenciar el partit. Vuitena derrota dels caleros en nou partits disputats i última posició a la classificació. Jordi Subirats, entrenador del filial, considera que el resultat és molt injust i que paguen massa cars els errors.

El pròxim partit el juguen a casa davant de la galera amb qui estan empatats a 3 punts a la cua de la classificació.

Comparteix