Lucía Garcia Cubeles serà la Pubilla Major de la Candelera 2023

Fotografies: París Pastó
Comparteix

L’Hereu Major serà Guillem Colomé Candel; la Pubilla Infantil, Tessa Bracconi; mentre que l’Hereu Infantil, Robert Llambrich Gamundi.

Lucía Garcia Cubeles va ser escollida la nova Pubilla Major de la Candelera 2023 i Guillem Colomé Candel, l’Hereu Major. La Pubilla Infantil serà Tessa Bracconi mentre que l’Hereu Infantil, Robert Llambrich Gamundi. Els seus noms van sortir escollits, dissabte al vespre, en l’acte de presentació de les pubilles, damisel·les, hereus i quintos i quintes que formaran part de la pròxima Festa Major de l’Ametlla de Mar.

Al costat de la Pubilla Major, representant de l’Associació de Veïns i Veïnes de Calafat, hi seran Meritxell Flores Margalef del Club Patí de l’Ametlla de Mar com a 1a Damisel·la, i Laia Sabater Llambrich de la Lliga Contra el Càncer com a 2a Damisel·la. L’Hereu Major representa La Banda de la Cala.

La nova pubilla explica que serà un honor representar a totes les pubilles, mentre que l’hereu apunta que no s’esperava sortir escollit.

En el cas de les infantils, al costat de la pubilla que representa Progat de l’Ametlla de Mar, hi ha Claudia Pons Campoalegre de l’AMPA Escola Sant Jordi com a 1a Damisel·la Infantil, i Diana Consarnau Margalef del Club de Tir Punta Calda com a 2a. Pel que fa a l’hereu infantil del pròxim 2023, és el representant de la Confraria de Pescadors Sant Pere.

En total, es van presentar 25 pubilles grans i 16 hereus grans, 12 pubilles petites i 14 hereus petits, així com els 52 joves nascuts el 2003 que seran protagonistes durant la processó en honor a la Verge Candelera, el dia 2 de febrer. Després de l’acte, a la nit, la festa va continuar al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Comparteix