La Cala s’imposa 2 a 1 contra la Cava

Comparteix

D’aquesta manera, se situa 4t a la classificació amb 17 punts.

El 1r equip de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar, el passat divendres, davant de la Cava. Ho va fer a casa, en un partit molt disputat i d’un ritme clar de 2a Catalana, en el qual la Cala va ser superior i va poder sumar els tres punts. Un partit important, ja que la Cava no havia perdut cap partit en tota la temporada i la Cala en porta ja set, sense perdre.

Als primers minuts, els caleros van tenir tres ocasions molt clares, però van donar marge als caveros i més tard va ser quan Xavi Fages va recuperar la pilota i va marcar l’1 a 0. Uns minuts després, abans que acabés la primera part, Ivan Vidal, el nou jugador, amb un xut a fora de l’àrea ras, va tocar la pilota al pal i va entrar a dins, posant a 2 a 0 el marcador.

A la segona part, el ritme el va dominar la Cava. Al minut 85, l’àrbitre va xiular un penal clar, i els caveros van fer el 2 a 1. A partir d’allà, els de l’Ametlla de Mar van patir, però van poder mantenir el 2 a 1 al marcador fins al final del partit. Així ho explica el 2n entrenador de l’equip, Sergi Quintana.

El derbi amb el Perelló serà aquest dissabte a les 17 h de la tarda i al camp d’Esports de l’Ametlla de Mar.

Comparteix