Calafat SA guanya el premi d’Emprenedoria als Premis Cambra 2022

Comparteix

El premi va ser lliurat dijous passat a la Cambra de Comerç de Tortosa.

L’empresa calera Calafat SA va ser guardonada, dijous passat, en la modalitat d’Emprenedoria dels Premis Cambra 2022. En total, la Cambra de Comerç de Tortosa, a través d’aquests premis, va guardonar set empreses de les Terres de l’Ebre en les modalitats d’Emprenedoria, Sostenibilitat, Millor Estratègia, Transformació Digital, Internacionalització, Responsabilitat Social Empresarial i Innovació.

Les empreses guardonades són Calafat SA (Emprenedoria), Floretthehortícola Navarraslu (Sostenibilitat), Bodegas y Destilerias Lehmann SA  (Millor Estratègia), Pentamatik SCP (Transformació Digital), Coycama SL (Internacionalització), Remsa Memorial SA (Responsabilitat Social) i Nomen Foods SL (Innovació).

Pau Mangrané és el director de Calafat.

Prop de dos-cents empresaris de la zona es van reunir en la gala de la setena edició d’aquests premis, presidida pel secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, Francesc Sutrias, així com de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges.

El jurat dels Premis Cambra 2022 també va lliurar cinc reconeixements a aquelles empreses que han col·laborat amb el projecte de la Cambra ‘Productes Locals de Qualitat’

Comparteix