Torna la Nit de l’Esport en un format més festiu i de germanor

Comparteix

Serà dissabte 10 de desembre a les 20 h i al Poliesportiu Municipal Galetet.

Cal inscriure’s prèviament al sopar al ‘Com a Casa’ fins a aquest diumenge 4 de desembre.

L’esport local es reunirà dissabte vinent en una nit de reconeixements, sopar i festa. El 10 desembre torna la Nit de l’Esport, però aquest cop en un format més festiu i de germanor. La regidoria d’Esports ha volgut donar un impuls a aquest esdeveniment que vol reconèixer la feina feta de la passada temporada a l’esport local.

La Covid-19 va paralitzar aquest esdeveniment i enguany torna amb força. I és que a banda de l’entrega de premis i reconeixements a les diferents persones vinculades al món de l’esport del municipi, la vetllada seguirà amb un sopar popular, servit per l’establiment ‘Com a Casa’ i seguidament, tindrà lloc una festa dinamitzada pel dj Calero.

El lliurament de premis i reconeixements es farà als participants, esportistes, entitats i agents col·laboradors de l’esport local durant la temporada 2021-2022. L’esdeveniment tindrà lloc a les 20 h i al Poliesportiu Galetet.

El regidor d’Esports, Jordi Llaó, remarca que serà una nit molt especial pel món de l’esport local.

Les persones interessades en el sopar s’han d’inscriure prèviament al ‘Com a Casa’, de dilluns a diumenge, excepte dijous, de 9 h a 16 h, fins al pròxim diumenge 4 de desembre. El menú, que constarà d’entrants, plat principal, postre i beguda, tindrà un preu de 16 euros per adults i 12 euros, el menú infantil.

Comparteix