Nova victòria sobre la botzina del Bàsquet l’Ametlla

Club Bàsquet l'Ametlla de Mar 2022-23
Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar continuen líders de la classificació amb 15 punts.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va tornar a patir per assolir la victòria i mantenir-se al capdavant de la classificació. En aquesta ocasió el rival era el Reus Deportiu, cuer de la classificació que havia perdut tots els partits disputats fins al moment.

A l’Ametlla de Mar li costa molt d’esforç mantenir-se com a líder de la lliga, sobretot en els darrers partits, en els quals estan abonats a finals d’infart. El passat cap de setmana ja van haver de disputar una pròrroga a la pista del Salou i aquesta setmana es van plantar amb empat a 51 a l’últim minut del partit a la pista del Reus Deportiu.

Els equips joves i corren, costen molt als caleros, i més si com va passar dissabte, et plantes al partit amb l’absència del màxim encistellador de l’equip i amb el segon anotador mancat físicament. Estem parlant de Pol Aguado que no va jugar i Aitor Gavilán que només ho va poder fer uns minuts.

Es va arribar al descans amb un marcador a favor de 21 a 25 i al tercer quart es va aconseguir un avantatge màxim d’11 punts, tot i que a poc a poc les diferències es van anar reduint fins a l’empat a 44 a manca de 3 minuts i l’empat a 51 en l’últim minut de partit. L’experiència i la veterania, però, està decidint els partits a favor dels caleros en els últims segons, ja que van obtenir una cistella més i dormir el joc en el temps que quedava.

Quant a xifres, un 40% d’encert des de la línia de tirs lliures (9 de 22) i 4 cistelles de 3 punts. Guillem Mayor amb 12 punts i Oriol Márquez amb 11, van ser els màxims encistelladors de l’equip calero. Diego Vilanova, entrenador de l’equip destaca la dificultat que van tenir amb la contundència de la defensa i la permissivitat arbitral, a més de trobar a faltar baixes importants,

Els de l’Ametlla de Mar continuen líders de la classificació amb 15 punts, just abans de l’aturada del pròxim pont.

Comparteix