Matrícula gratuïta i activitat física al cem La Cala per la Marató de TV3

Comparteix

La campanya de la matrícula s’iniciarà aquest dijous fins al 18 de desembre, mentre que la jornada solidària serà el 15 de desembre.

Com ja és habitual, l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar torna a oferir la matrícula gratuïta al cem La Cala, a tots aquells que facin un donatiu per a la Marató de TV3. La campanya s’inicia aquest dijous i s’allargarà fins al 18 de desembre. A més, el dijous dia 15 s’ha preparat una jornada esportiva i solidària, tant per usuaris com no.

Matricular-se al cem la Cala, durant aquests dies, serà una acció solidària amb la salut cardiovascular, que és la protagonista de la Marató d’enguany. Tots aquells esportistes que optin per ser solidaris i dipositin un donatiu mínim de 5 euros, es podran matricular gratuïtament a les instal·lacions esportives.

El termini per participar a la campanya és fins al diumenge dia 18 de desembre. L’única condició és que tots aquells que s’hi adhereixin, es comprometen a tenir una permanència mínima de tres mesos al gimnàs municipal, fins al 18 de març de 2023.

Thais Lorca és la coordinadora del cem La Cala.

El cem La Cala també ha organitzat una jornada esportiva, oberta a tothom. La jornada oferirà fins a cinc activitats dirigides diferents; s’iniciarà a les 18.30 h amb zumba, se seguirà a les 19 h amb l’step, a les 19.30 h, hiit, a les 20 h, tabata i a les 20.30 h, ciclo karaoke. Les persones podran participar a tota la jornada, o bé a una sola activitat.

Pels usuaris serà una jornada gratuïta i els no usuaris hauran de fer un donatiu de mínim 5 euros per participar-hi.

L’aforament de les activitats és limitat, per això totes les persones interessades s’hauran d’inscriure prèviament.

Comparteix