Els veterans de la Cala es retroben amb la victòria davant del Vinaròs

Veterans
Comparteix

Amb els tres punts de la victòria, els de l’Ametlla de Mar en sumen 7 a la classificació, ocupant la 7a posició.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge per 3 gols a 0 als veterans del Vinaròs en un partit amb dues parts ben diferenciades. Amb una primera part amb control calero i amb una segona part amb la pilota més dividida.

Els veterans de l’Ametlla de Mar van sortir pel partit, ja que la victòria era molt necessària, sobretot, després de la derrota amb la Rapitenca. Un penal al principi del partit que va convertir l’Ivan Jorba, va aplanar el camí dels caleros que posteriorment es posarien 3 a 0 en el marcador amb dos gols més d’Avram Kostadinov i Luca Giordano.

El marcador còmode i favorable va fer que els caleros es relaxessin i perdessin la concentració, coincidint amb el millor moment de joc dels vinarossencs. L’entrenador Joan Pere Llambrich està content per la victòria, però fa autocrítica.

Amb els tres punts de la victòria, els de l’Ametlla de Mar en sumen 7 a la classificació, ocupant la 7a posició. El pròxim cap de setmana i el següent tenen jornades de descans i no tornaran a la competició fins al 17 de desembre que visiten el camp dels veterans de l’Aldeana.

Comparteix