Les victòries del Juvenil i el cadet marquen la jornada del futbol base

Comparteix

Victòries clares del juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i el cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar durant la jornada del futbol base calero del passat cap de setmana.

El Juvenil va guanyar de manera clara per 0 a 3 al camp del Gandesa. Els de l’Ametlla de Mar, que a poc a poc van agafant el ritme i el joc que vol l’entrenador, van assolir una victòria necessària davant d’un equip millor classificat amb gols d’Isaac Tesón, Sergi Soriano i Juanito Sánchez. Els caleros, amb dos partits pendents de recuperar, s’han posat 8 s a la classificació amb 7 punts.

Per la seva part, el cadet va superar amb autoritat per 0 a 4 a l’Ebre Escola Esportiva a Tortosa. Els de l’Ametlla de Mar, amb gols de Jahvé Moreso, Genís Margalef i Erik Borràs per partida doble, segueixen imbatuts i amb dos partits pendents de recuperar respecte al líder el Batea i els seus perseguidors, Ascó Mora la Nova i Amposta, amb quí comparteix la 2a posició amb 16 punts.

Quant a l’Aleví, va perdre per 6 a 3 al camp de l’Amposta B. Els caleros van plantar cara i van mantenir-se amb opcions durant els dos primers quarts, arribant al descans amb empat a 3 gols. A la segona part, els caleros no van aguantar el ritme golejador dels ampostins. Els gols caleros els van fer Saad Zinbi, Patxi Nieves i Gorka Brull. Els de l’Ametlla de Mar són ara 7 s amb 9 punts.

Pel que fa al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar al Camarles per 3 a 0 i han finalitzat 4 s amb 10 punts a la classificació la primera fase i jugaran la segona amb els quatre primers de cada grup, mentre que el prebenjamí Seitonillos va golejar 7 a 0 a l’Ascó, sumant tres punts que li permeten situar-se 7è a la classificació amb 9 punts.

Comparteix