‘Joc de cartes’ torna a visitar l’Ametlla de Mar

Comparteix

El restaurant La Tasca Sant Jordi de l’Ametlla de Mar serà un dels participants del pròxim capítol del popular concurs de restauració de TV3.

Marc Ribas visita de nou l’Ametlla de Mar. El programa televisiu ‘Joc de Cartes’ torna, aquest dimecres, a visitar les Terres de l’Ebre i fa parada a l’Ametlla de Mar, Tortosa i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L’objectiu d’aquesta setmana és trobar el millor restaurant informal de la comarca.

Començarà a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susi Lees ha obert recentment a aquesta urbanització de l’Ametlla de Mar, amb la intenció de crear un espai familiar i divertit.

El segon àpat el serà a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. I també a Tortosa visitarà la mítica i inconfusible Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys, on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria.

Finalitzarà la ruta a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.

La propietària de La Tasca Sant Jordi, Susi Lees, explica la seva experiència en el concurs.

Qui s’emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa que esta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

Totes les respostes, aquest dimecres 30 de novembre a les 22.05 a TV3.

Comparteix